Doneer een voedselpakket

De heilige maand Ramadan is de maand voor barmhartigheid en vrijgevigheid. In de gemeente Zuidplas zijn er helaas ruim 30 gezinnen die een tekort hebben aan voedsel. Daarom willen wij als Stichting, namens de moslim gemeenschap deze gezinnen verblijden met een voedselpakket ter waarde van ± 20 euro.

In samenwerking met Boodschappenkast zullen wij als gemeenschap de voedselpakketten samen stellen en laten bezorgen door de Boodschappenkast.

Boodschappenkast is opgericht door Rob van Lopik en Nynke Bosselaar.
Het initiatief is genomen om een boodschappenkast te gaan inrichten. Deze kast moet mensen, die met de hulpverlening tussen wal en schip zijn geraakt, voorzien van ingrediënten voor een normale maaltijd. Zo’n maaltijd is soms onbereikbaar voor deze mensen. In de periode tussen het aanvragen van hulp en het daadwerkelijk krijgen van hulp is het voor sommigen niet altijd mogelijk de belangrijkste levensbehoefte geregeld te krijgen: een warme maaltijd.

Help mee om deze gezinnen te voorzien van een voedselpakket. U kunt uw bijdrage overmaken door hiernaast uw donatie te doen —-> kies bij keuze project voor voedselpakket.

U kunt ook uw donatie overmaken via het onderstaand rekeningnummer:

NL03 RABO 0396203388 t.n.v Stichting islamitische moskee errahmane o.v.v VOEDSELPAKKET.