Pakket 6: Prentenboek

23 april 2022 Uit Door SIMENieuwerkerk

Prentenboek: De mooie namen van Allah gedoneerd door Islamitische webshop Dorar.

Islamitisch rijmpjesboek en de islamitische dagritmekaarten gedoneerd door atfalouna.

Startbod 75 euro.

Meer informatie:

Als ouder ben je op zoek naar structuur, rust en regelmaat voor je kind(eren). Desbetreffend product is hier geschikt voor en een echte must have in elk islamitisch huishouden.

Het product zal, met de wil van Allaah, bijdragen aan bovengenoemde criteria. De gebruikte activiteiten zijn activiteiten die in geen enkel islamitisch huishouden zouden mogen ontbreken.

De kaarten zijn pedagogisch verantwoord en daarnaast ook nagekeken en uitgetest door deskundigen.

De illustraties zijn duidelijk waardoor kinderen de activiteiten gemakkelijk kunnen herkennen. Daarnaast motiveert het de kinderen om de activiteiten daadwerkelijk uit te voeren.

De dagritmekaarten bevatten een uitgebreide handleiding met duidelijke uitleg over de activiteiten. Dit, samen met extra informatie die aan het kind kan worden geleerd, helpt als richtlijn voor de ouders met het inzetten van de dagritmekaarten.

Inhoud: 23 kaarten, 23 knijpers, 3 meter lang touw, Uitgebreide handleiding, omschrijving van de kaarten, kaarten overzicht.

Leeftijdscategorie: 2.5 jaar +

Afmeting:15 bij 15 cm
Leeftijd: vanaf 7 jaar

Hardcover 60 pagina’sIslamitisch rijmpjesboek

Het ‘Islamitisch rijmpjesboek’ is een uniek item dat je niet wilt missen in je collectie kinderboeken. Door zijn unieke uitstraling met felle kleuren, een groot formaat en hedendaagse onderwerpen zoals: het gebed, hasanaat, dua, het gedrag van een moslim en nog vele andere onderwerpen, trekt het de aandacht van kinderen en volwassenen.

Het gekozen stijlkenmerk is rijmvorm. Enerzijds helpt het kinderen inhoud makkelijker op te nemen. Anderzijds draagt het bij aan een goed ontwikkeld taalinzicht en -ontwikkeling. Door ermee bezig te zijn leren kinderen de overeenkomsten en verschillen van klanken. Dit draagt op zijn beurt bij aan leesvaardigheid.